Varekode: 408118
Abilica

Flatbenk 40

2 499,-

Forventet på lager den 04.10.2024

Abilica Flatbenk 40 er en solid og brukervennlig treningsbenk, ideell for styrketrening hjemme eller i en bedrift. Denne enkle, men effektive benken er designet for å gi deg stabilitet og komfort under utførelsen av en rekke styrkeøvelser, som benkpress, skulderpress, hip-thrust og andre frivekts øvelser.

Benken har en høy vektkapasitet på 350 kg, om ønsker å trene med tunge vekter så er det ingen hindring med denne benken. Den solide ramme er bygget produsert i 75x75 mm stål med en tykkelse på 2 mm, som sikrer både lang holdbarhet og god stabilitet under din treningsøkt.

Ryggputen på Abilica Flatbenk 40 måler 30x120 cm og har en putetykkelse på 70 mm, som gir deg god støtte og komfort under treningen. Den optimale høyden fra gulvet til setet er 45,2 cm, noe som gir deg en ergonomisk riktig treningsstilling og enkel tilgang til benken.

Med sitt enkle design og robuste konstruksjon er Abilica Flatbenk 40 det perfekte valget for deg som ønsker en slitesterk treningsbenk som tåler daglig bruk. 

Passer både for bedrifter og hjemmetrening.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica