Varekode: 408116
Abilica

Oppbevaringsmodul vektskive hylle

999,-

Forventet på lager den 04.10.2024

Denne solide hyllen er utformet for oppbevaring av vektskiver og bumper.

Hyllen har en ståltykkelse på 4 mm rør, noe som sikrer god holdbarhet og stabilitet, selv ved lagring av tunge vektskiver opptil 400 kg per hylle. Med sitt kompakte design holder den treningsområdet ryddig og sikrer enkel tilgang til vektskivene når du trenger dem

Selges enkeltvis.

Spesifikasjoner

  • Mål: 121 x 30 x 19 cm (L x B x H)
  • Ståltykkelse: 4 mm tube
  • Maks vektbelastning: 400 kg per hylle
  • Produktvekt: 7,3 kg

Hyller og ben kjøpes separat, slik at du kan skreddersy ditt personlige lagringssystem tilpasset dine behov. Passer både for bedrifter og hjemmetrening.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica