Varekode: 408126
Abilica

Rett Roterende Stang 55 cm Pro

699,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-4 virkedager)

Abilica Rett roterende stang er en solid rett stang i stål med hardkrom legering til multigym. Stangen er utviklet for både hjemme trening og kommersiell bruk. Stangen er produsert i sterkt stål med svivel i høy kvalitet med to-ledd rotasjon og i hardkrom.

Hardkrom gir et flott, matt utseende som er korrosjonsbestandig, har god slitestyrke og gir en fantastisk greps følelse. Legeringen er tynnere enn vanlig krom, som gir bedre struktur i serrateringen på håndtaket, i tillegg til at den matte finishen ikke er glatt som gjør den ekstra godt egnet for fuktige hender. Stangen er utstyrt med roterende feste slik at du kan holde samme grep igjennom hele øvelsen. Passer utmerket for bicepscurl og tricepspress fra kabel. Stangen har en lengde på 55 cm, med gummibeskyttelse i hver ende. Stangen har 2 serrateringsfelt med en lengde på 11.5 cm. Diameter på grepet er 26 mm.

Karabinkrok er ikke inkludert.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica