Varekode: 374861
Abilica

Vektskivestativ 50 mm

1 999,-

Forventet på lager den 04.10.2024

Abilica vektskivestativ for 50 mm vektskiver og bumpere

Stativet er designet for å oppbevare vektskiver med 50 mm hull og har en imponerende maksbelastning på 600 kg. Dette gjør det perfekt for både hjemmetrening og profesjonelle treningssentre. Med en robust konstruksjon som i tillegg er pulverlakkert, sikrer Abilica vektskivestativ stabilitet og lang levetid, selv under tung belastning. Bumpervektskiver kan brukes på alle nivåer.

Stativet har seks vektpinner som gir enkel og ryddig plassering av vektskiver i ulike størrelser, noe som gir deg rask tilgang til det du trenger under treningen. Hold vektskivene dine trygge, organiserte og lett tilgjengelige med Abilica vektskivestativ 50 mm.

Spesifikasjoner:

  • Maks belastning: 600 kg (100 kg vektkapasitet per vektpinne)
  • Produktvekt: 30 kg
  • Rammestrørrelse: 60x60 mm
  • Ståltykkelse: 3 mm
  • Lengde per vektpinne: 30,8 cm
  • Gummi beskyttelsesringer

Perfekt for både bedrifter og hjemmetrening.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica