Treningspartner.no

40 00 34 48

Om Treningspartner.no

 

Vår historie

Vi har lang erfaring som spesialforretning for salg av treningsutstyr. Vår aller første nettbutikk ble lansert i 2003. Ny versjon ble lansert i 2007, og i november 2011 var vi klar med versjon 3.0.


Treningspartner.no er en spesialforretning for treningsutstyr til både hjemmetrening, bedrifter, institusjoner, fysioterapeuter m.fl.


Våre merkevarer
Vi har gjennom våre merkevarer et unikt og komplett tilbud av treningsutstyr til alle behov. Vi fører kjente merkevarer som: Pro-Form, Weider, NordicTrack (fra verdens største leverandør Icon Health & Fitness), Abilica, Tunturi, Everlast, PowerBlock, Hoist Fitness, Eleiko, Garmin, Polar, Nordic, Redcord, Jungle Sport, Sole Fitness, Sponeta, Sport Supply, Tacx, Tanita, TheCorebar og Keiser.
 

Du handler trygt hos oss

Vår nettbutikk www.treningspartner.no er medlem av Distansehandel Norgesertifisert og vi er medlem av Trygg E-handel som har strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til kjøpsbetingelsene. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukerne sikkerhet for at de handler med et seriøst firma. Les mer om Trygg E-handel her. Det er viktig for oss at det skal være trygt og enkelt å handle hos oss, og vi gjør alt vi kan for å yte deg topp kundeservice.

Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd og vi gir derfor utvidet angrerett på alle våre produkter. Er du ikke fornøyd, kan du returnere produktet til oss innen 60 dager. Vi har også stort delelager og serviceteknikere som kan ta hånd om alle typer reparasjoner på utstyret vi selger.

Juridisk navn:
Treningspartner AS
Strandveien 33
3050 Mjøndalen
Org nr 990 702 691MVA
 

Kontakt oss
Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Vi ønsker deg velkommen som kunde i Treningspartner.no

Telefon og epost:
Tlf nr: 40 00 34 48
Telefontid: mandag-fredag kl. 09.00-16.00
Epost: salg@treningspartner.no


Kontor/showrom/butikkadresse:
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda

Åpningstider showroom/butikk:
Mandag - fredag kl: 09.00 - 16.00
Lørdag og søndag stengt
 
Kundeservice tlf: 40 00 34 48

Telefonen er betjent mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00

Alle bestillinger i nettbutikken blir behandlet og sendt fortløpende.
Bestiller du før klokken 12.00 sender vi din vare samme dag!

Send oss gjerne en epost: salg@treningspartner.no


Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta en titt i vår showroom butikk. Vi har utstilt både tredemøller, trimsykler og mye annet, men det er et begrenset utvalg i forhold til nettbutikken.