Treningspartner.no

Treningspartner bruker cookies for å gjøre din opplevelse av området så god som mulig. Trykk OK for å godta. Les mer
OK
 
40 00 34 48
 
 

Frakt og levering


FRI FRAKT ved kjøp over kr 500,- i fastlands Norge.


For ordre med verdi under kr 500,- er det fast fraktpris på kr 99,- i hele fastlands Norge.
Dette gjelder kun produkter som bestilles og betales i nettbutikken. Produkter med samlet vekt under 35kg sendes til Postkontor eller Post i butikk. Produkter med totalvekt over 35kg leveres til din adresse. Se villkår under. 


 

FRAKTGUIDE


 

SERVICEPAKKE (inntil 35 kg) Fri frakt ved kjøp med verdi over kr 500,-


Klimanøytral servicepakke blir levert til ditt postkontor/post i butikk, hvor du henter pakken selv. Transport tid er normalt 1 - 3 virkedager, avhengig av strekning. Klimanøytral servicepakke kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Du vil motta en e-post med sporingdetaljer fra Treningspartner.no som gir deg mulighet til selv å spore pakken på www.posten.no. Når pakken er ankommet ditt hentested mottar du en SMS/epost/hentemelding fra Posten med varsel om at du kan hente pakken. Du har fri frakt på ordre med verdi over kr 500,-  Er totalsum lavere enn kr 500,- er det fast fraktpris på kr 99,-

 

Bring levering til din hjemmeadresse før kl 16.00 (over 35kg) - Fri frakt ved kjøp med verdi over kr 500,- : 

Gjelder store treningsapparater som tredemøller, spinningsykler, crosstrainere. Sjåføren kjører så langt frem som mulig og laster av ved nærmeste innkjørsel, port, grind eller fortauskant. Det er 1 person på bilen og sjåføren har ikke mulighet til å hjelpe med innbæringen. 
Bor du i blokk gjelder leveringen til første inngangsdør (hovedinngang) om det er tilgang, som over. Når din pakke forlater vårt lager mottar du en mail hvor du får oppgitt sporingsinformasjon. Du varsles ved SMS/e-post angående avtale om tidspunkt for utlevering. Utlevering på dagtid er mellom klokken 08.00 og 16.00
Det er fri frakt på leveringer med Bring Cargo på ordre med verdi over kr 500,- 
Du må være hjemme for å ta i mot og du må bære inn produktet selv.

 

Levering og montering

Vi samarbeider med en partner som kan levere og montere tredemølle, spinningsykkel eller crosstrainer. Foreløpig er denne tjenesten tilgjengelig i de største byene i Norge. Klikk her for å lese mer.

Transportskade

Dersom varen er blitt skadet under transport, er det viktig at det gjøres en anmerkning på dette til den du kvitterer pakken fra. Ta gjerne bilde av esken og meld dette snarest til Treningspartner.no via vårt kontaktskjema. Det er viktig at e-posten inneholder fullstendig beskrivelse av eventuelle skader som har oppstått. 
 

Svalbard

Treningspartner.no sender til hele fastlandsnorge. Ta kontakt for forsendelser til Svalbard.
 

Posten BEDRIFTSPAKKE DØR - DØR

Gjelder ordre fra bedrifter som bestiller i vår nettbutikk.
Pakken leveres på døren til mottaker mellom kl 08.00 – 16.00 på hverdager. Leveringstid er normalt  1 - 3 dager, avhengig av strekning.