Treningspartner.no

40 00 34 48
 
 

Frakt og levering


Frakt.


Produkter med samlet vekt under 35kg sendes til Postkontor eller Post i butikk. Produkter med totalvekt over 35kg leveres til din hjemmeadresse. Se villkår under. 

 

FRAKTGUIDE


 

SERVICEPAKKE (inntil 35 kg)


Klimanøytral servicepakke blir levert til ditt postkontor/post i butikk, hvor du henter pakken selv. Transport tid er normalt 1 - 3 virkedager, avhengig av strekning. Klimanøytral servicepakke kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Du vil motta en e-post med sporingdetaljer fra Treningspartner.no som gir deg mulighet til selv å spore pakken på www.posten.no. Når pakken er ankommet ditt hentested mottar du en SMS/epost/hentemelding fra Posten med varsel om at du kan hente pakken. 

 

Bring levering til din hjemmeadresse før kl 16.00 (over 35kg)

Gjelder store treningsapparater som tredemøller, spinningsykler, crosstrainere. Sjåføren kjører så langt frem som mulig og laster av ved nærmeste innkjørsel, port, grind eller fortauskant. Det er 1 person på bilen og sjåføren har ikke mulighet til å hjelpe med innbæringen. 
Bor du i blokk gjelder leveringen til første inngangsdør (hovedinngang) om det er tilgang, som over. Når din pakke forlater vårt lager mottar du en mail hvor du får oppgitt sporingsinformasjon. Du varsles ved SMS/e-post angående avtale om tidspunkt for utlevering. Utlevering på dagtid er mellom klokken 08.00 og 16.00
 
Du må være hjemme for å ta i mot og du må bære inn produktet selv.
Vær oppmerksom på at Bring påberoper seg retten til å beregne lagerleie om du ikke har mulighet til å ta imot produktet innen 3 virkedager etter at de har gitt varsel på sms eller telefon om leveringstidspunkt til din adresse.

 

Levering og montering

Dersom du ønsker ditt produkt levert og installert kan vi tilby dette i utvalgte områder via våre lokale partnere. 

Leverings og monterings oppdraget inkluderer følgende:

-innbæring på angitt sted
-montering av produktet
-funksjonstest

Velg Levering / Montering for ditt område under Gjør produktet bedre. Velg ditt nærområde.
Oppdrag formidles videre til vår lokale samarbeidspartner etter bestilling. Når den lokale partner har mottatt oppdraget og produktet blir dere kontaktet direkte for avtale av tid for monteringen.

Partner som gjennomfører levering og montering må sikre at de kan utføre flere oppdrag på en god og effektiv måte, det kan derfor være noe ventetid dersom de har andre avtalte oppdrag. Partner skal uansatt ta kontakt for avtale av tid for montering så tidlig som mulig.

Forutsetninger og betingelser for monteringsoppdrag

Dersom du ønsker levering og montering av flere apparatere, ta kontakt med år kundeservice på salg@treningspartner.no for å få et samlet tilbud.

Monteringspris som er oppgitt i nettbutikk gjelder innenfor en radius på 5km fra valgt sted. Ved lengre reisevei belastes en km avgift på kr 6,- utover de første 5km.

Oppkobling til internett og app er ikke inkludert i monteringen.
Montør tar med seg papp og emballasje om ikke dette er bestilt på forhånd.
Det forutsettes at det er fri tilgang til rommet hvor produktet skal installeres. Eventuelle eiendeler som hindrer fri tilgang må flyttes før montører ankommer.
Det må sikres enkel adkomst og gode arbeidsforhold for montørene som skal utføre arbeidet.
Ta hensyn til at treningsutstyr ofte er stort og tungt. Fjern derfor gjenstader som kan skades ved innbæring.
Dersom det er fare for skade på gulv, bør det legges ut beskyttelse på underlaget der produktet skal monteres.
Spesielle forhold som kan føre til vanskligheter med innbæring og montering må opplyses om på forhånd. Vi forbeholder oss retten til å fakturere for eventuelt merarbeid som må utføres.
Kunde må sørge for at det er jordet strømtilførsel der produktet skal innstalleres.
Elektriker og/eller snekkerarbeid er ikke inkludert.
Monteringen anses som utført når produktet er montert på anvist plass og testkjørt.


Transportskade

Dersom varen er blitt skadet under transport, er det viktig at det gjøres en anmerkning på dette til den du kvitterer pakken fra. Ta gjerne bilde av esken og meld dette snarest til Treningspartner.no via vårt kontaktskjema. Det er viktig at e-posten inneholder fullstendig beskrivelse av eventuelle skader som har oppstått. 
 

Svalbard

Treningspartner.no sender til hele fastlandsnorge. Ta kontakt for forsendelser til Svalbard.
 

Posten BEDRIFTSPAKKE DØR - DØR

Gjelder ordre fra bedrifter som bestiller i vår nettbutikk.
Pakken leveres på døren til mottaker mellom kl 08.00 – 16.00 på hverdager. Leveringstid er normalt  1 - 3 dager, avhengig av strekning.