Treningspartner.no

Treningspartner bruker cookies for å gjøre din opplevelse av området så god som mulig. Trykk OK for å godta. Les mer
OK
40 00 34 48


Norges største spesialbutikk for treningsapparater til hjemmetrening, bedrift og treningssenter


Vi har Norges største utstilling av treningsapparater i vår butikk i Lier. Bestill i vår nettbutikk eller ta turen innom vår butikk for å teste før kjøp. Nesten alle produkter i nettbutikken er utstilt og klare til testing.
Treningspartner AS er fra og med sesongen 2019/20 Strategisk samarbeidspartner med Norges Skiforbund Langrenn.


Vår historie

Vi har lang erfaring som spesialforretning for salg av treningsutstyr. Vår første nettbutikk ble lansert i 2003 og har kontinuerlig blitt oppgradert og byttet til våre eksisterende responsive sider. Treningspartner.no er siden 2011 godkjent av Trygg E-handel. Høsten 2013 tok vi et nytt stort steg når vi åpnet Norges største spesialbutikk for treningsapparater og treningsutstyr i Lier. Butikken er på 800 kvadratmeter og er lokalisert mellom Asker og Drammen, ikke langt fra E-18. Ta av E-18 ved avkjøringen til 23 Drøbak og du finner oss ca 1 km fra motorveien, vis-a-vis ASKO i Lier. I vår butikk kan du teste nesten alt utstyret du finner på våre nettsider. I august 2014 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift. Vi ble for 6 gang kåret til Gaselle Bedrift i Buskerud i 2019.

1 januar 2018 ble anerkjente Mylna Pro AS, som er spesialisert på treningssenter bransjen og større installasjoner, fusjonert inn i Treningspartner AS. Dette gjør oss til en komplett leverandør av utstyr til hjemmetrening, bedrift/hotell og treningssenter. Våre Pro selgere er alle PT utdannet og har et meget høyt kompetansenivå på trening og treningsutstyr. Vi tegner, prosjekterer, monterer og har service/ettermarked. Treningspartner.no er en spesialforretning for treningsapparater og treningsutstyr til hjemmetrening, bedrifter, institusjoner, fysioterapeuter, toppidrett, uniformsmarkedet og treningssenter m.fl.


Våre varemerker

Vi har gjennom våre merkevarer et unikt og komplett tilbud av treningsapparater og  treningsutstyr til alle behov. Vi fører kjente merkevarer som: Pro-Form, Weider, NordicTrack (fra verdens største leverandør Icon Health & Fitness), Abilica, Inspire Fitness, Everlast, Garmin, Polar, Redcord,  Sole Fitness, Sport Supply, Tacx, Tanita, ElliptiGO, Keiser, Proteinfabrikken, Ercolina, Concept2, ROPES, Sponser Sport Food, American Barbell, Freemotion, Rage, Nhance, DHZ og mange flere. Noen av våre referansekunder på større installasjoner: Olympiatoppen, Norges Idrettshøgskole, SATSELEXIA, 3T, Statoil, Studentidretten, diverse Høgskoler mfl.

Noen av våre referansekunder og samarbeidspartnere Klikk her

 

Du handler trygt hos oss

Vår nettbutikk www.treningspartner.no er medlem av Distansehandel Norgesertifisert og vi er medlem av Trygg E-handel som har strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til kjøpsbetingelsene. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukerne sikkerhet for at de handler med et seriøst firma. Les mer om Trygg E-handel her. Det er viktig for oss at det skal være trygt og enkelt å handle hos oss, og vi gjør alt vi kan for å yte deg topp kundeservice. Vi er opptatt av at du som forbruker skal være fornøyd og vi gir derfor utvidet angrerett på alle våre produkter. Er du ikke fornøyd, kan du returnere produktet til oss innen 90 dager. Vi har også stort delelager og serviceteknikere som kan ta hånd om alle typer reparasjoner på utstyret vi selger.

Juridisk navn
Treningspartner AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda
Org nr 990 702 691 MVA
 

Kontakt oss
Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss.

Telefon og epost
Tlf nr: 400 03 448
 

Telefontid

Man - Fre  10.00 - 11.30 og 12.00 - 16.00

Epost: salg@treningspartner.no


Kontor/showrom/butikkadresse
Treningspartner AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda

Åpningstider butikk i Lier:

Man - fre kl 10.00 - 16.00
Lørdag stengt inntil videre

 
Postadresse
Treningspartner AS
Postboks 567
3412 Lierstranda