Treningspartner.no

Treningspartner bruker cookies for å gjøre din opplevelse av området så god som mulig. Trykk OK for å godta. Les mer
OK
 
40 00 34 48

Personvernerklæring

1. Behandling av personopplysninger i Treningspartner AS 
Vi i Treningspartner AS er opptatt av at personopplysninger om våre kunder, leverandører og andre ivaretas på en betryggende måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i vår virksomhet og når du handler eller bestiller tjenester av oss via vår nettside eller er i kontakt med oss på annen måte, som f. eks via e-post eller telefon.
 
Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.
 
Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Treningspartner AS ved daglig leder Lars Kristian Sørbell Thomassen. For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger er vår kontaktinformasjon som følger:
 
Kontaktinformasjonen til Treningspartner AS er:
Adresse: Ringeriksveien 16, 3414 Lierstranda.
E-post: post@treningspartner.no
Telefon: 400 03 448
Organisasjonsnr.: 990 702 691
 
 2. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn
 
Innledning
Treningspartner AS samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av om det er kontaktinformasjon til våre leverandører, personopplysninger som er gitt for å håndtere en bestilling av varer eller tjenester fra oss eller om du tar kontakt med oss i andre henseender.
 
Håndtering av bestillinger eller utleie
Treningspartner AS er leverandør til bedriftskunder og privatkunder. Personopplysninger vi behandler om våre kunder i all hovedsak enten personopplysninger om kontaktpersoner hos kunden eller personopplysninger om sluttkunden. Personopplysninger vi henter inn er navn, e-post, adresse, kjøpsdetaljer og telefonnummer. Vår behandling av personopplysninger med våre kunder skjer etter avtale og opplysningene som gis er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle avtalen. Vi oppbevarer også av sikkerhetshensyn IP-adressen for å registrere bestillingen. Dette gjør vi for å forhindre svindel. Kortnummer oppbevares ikke av Treningspartner AS, men av Klarna som er vår betalingspartner. Dette for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.
 
Andre henvendelser
Det hender også at vi behandler personopplysninger etter andre henvendelser vi måtte få via vår nettside funksjon «legg igjen beskjed» på treningspartner.no, telefon eller e-post. Vår behandling av personopplysninger i slike tilfeller er nødvendig for oppfølgning og personopplysningene behandles normalt etter samtykke eller en interesseavveining.
 
Opplysninger om leverandører
Vi henter inn begrenset med personopplysninger om våre leverandører. Dette er gjerne informasjon om kontaktpersoner hos leverandøren som er nødvendig for å oppfylle vår avtaleforpliktelse med leverandøren. Personopplysninger vi henter inn i denne forbindelse er navn, e-post adresse og telefonnummer.
 
Markedsføringsformål
Dine personopplysninger vil også kunne bli brukt til utsendelse av nyhetsbrev, markedsføring, kundeanalyser og statistikk.
 
Nyhetsbrev
Treningspartner.no tilbyr eksisterende og potensielle kunder å motta nyhetsbrev. Nyhetsbrev inkluderer informasjon om vår virksomhet, nyheter, produktanbefalinger, konkurranser og andre tilbud via e-post. Det er frivillig å motta dette, og man må selv melde seg på vårt nyhetsbrev, enten via kjøp i vår nettbutikk eller på "Logg inn".
 
Det er også enkelt å melde seg ut av e-post listen fra kontosiden "Logg inn", eller ved å klikke på «meld meg av nyhetsbrev» nederst i nyhetsbrev som mottas eller ved å ta kontakt med oss per telefon eller e-post.
 
Sosiale medier
Treningspartner AS er bruker av sosiale medier som Instagram, Facebook og Snapchat. Vi gjør oppmerksom på at dersom du besøker oss via slike medier er det personvernerklæringen til dette nettstedet som gjelder.
 
På sosiale medier vil vi legge ut nyheter, gode tilbud og konkurranser. Dersom du deltar på en konkurranse via sosiale medier vil personopplysninger om deg kunne bli registrert i vårt system. En slik registrering baserer vi på samtykke fra deg.
 
Vi benytter oss også av sosiale medier for direkte markedsføring, ved at annonser om våre produkter vil kunne fremkomme på din profil på sosiale medier. I denne forbindelse deler vi e-posten din for å komme med målrettede annonser. Vi vil kun dele e-posten din med tredjeparter etter samtykke fra deg.
 
Bruk av cookies
Vår nettside benytter informasjonskapsler (cookies) for å kunne analysere hvor trafikken kommer fra, hva som blir trykket på, utarbeidelse av statistikk med mer for å kunne tilby bedre nettsider og markedsføre våre produkter.
 
Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her
 
3. Utlevering av personopplysninger til andre
Personopplysningene videreformidles bare til andre i tilfeller der loven tillater det, etter avtale med deg eller dersom det er angitt i denne personvernerklæringen. Tilfeller hvor vi kan tenkes å utlevere personopplysninger til andre er i forbindelse med å levere en bestilling, oppfølgning av reklamasjon eller til bokføringsformål. I forbindelse med en leveranse vil f.eks. tjenesteleverandørene vi bruker (transportører, logistikkforetak, banker) få tilgang til de opplysningene de trenger for å gjennomføre bestillingen. Tjenesteleverandørene har kun adgang til å bruke opplysningene til å utføre sine definerte oppgaver.
 
Treningspartner AS benytter seg også av andre eksterne tjenesteleverandører (databehandlere) som kan komme til å behandle personopplysninger på våre vegne. Dette vil typisk være leverandører av programvare som vårt kunde og forretningssystem, support og vedlikehold. I slike tilfeller har vi inngått skriftlige databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.
 
All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området. 

4. Lagring og sikring av personopplysninger
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke.
Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.
 
Vi er pålagt å oppbevare bestemte personopplysninger for å oppfylle våre forpliktelser etter regnskapslovgivning, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Dette innebærer at denne historikken normalt ikke slettes før det har gått minst fem år.
 
Treningspartner AS tar sikkerhet på alvor og gjennomfører jevnlig kontroller for å sikre at dine personopplysninger ivaretas på en god måte.
 
5. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har krav på innsyn i de personopplysningene vi har registrert om deg, og kan til enhver tid kreve retting, korrigering eller sletting av personopplysningene vi behandler.
 
Dersom behandling av personopplysningene er basert på samtykke fra deg gjør vi oppmerksom på at samtykke når som helst kan trekkes tilbake.
 
Spørsmål om vår behandling av personopplysninger om deg, retting, sletting eller annet kan rettes til post@treningspartner.no. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.
 
6. Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

7. Endringer
Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.