Treningspartner.no

40 00 34 48
 
 
 
 

Service & Teknisk support

Treningspartner.no tilbyr service og reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private' bedrifter og treningssenter. Treningspartner.no er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Mjøndalen, rett utenfor Drammen.

Mylna Gruppen er Nordens største leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening, trimrom og treningssenter. Vi har butikker og nettbutikker i Norge, Sverige og Danmark.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos Mylna sin serviceavdeling har de et meget stort lager med reservedeler til alle produkter.


De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hjemme hos deg som kunde - du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker de aller fleste områder i Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte ut produktet, som følge av en reklamasjonssak, står vi for gjennomføring av all transport og logistikk for forsendelsen.


*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Sole Fitness, Inspire Fitness, First Degree Fitness, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.


For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på:

Telefon 32272727    Telefon tid 09.00-15.00
Telefonen er stengt mellom kl 11.00 og 12.00