Treningspartner.no

40 00 34 48
Corebar + 1 stk DVD
  • Corebar + 1 stk DVD
 
 
TheCorebar
 
Corebar + 1 stk DVD
Artikelnummer 2304091
 
 
990,-
792,- eks mva
 
 
 
 
 
Produktbeskrivelse

PS!!

Du kan velge fritt 1 stk corebar og 1 stk DVD. Benytt kommentarfeltet i kassen og skriv hvilken kg og DVD du ønsker!!  

 

Corebar trening forbedrer kondisjonen, øker forbrenningen, styrker og bedrer fleksibiliteten og balansen din. Corebar trening er blant de få norskutviklete treningskonseptene og er av norske medier, fysioterapeuter, treningssentre og hjemmetrenere blitt fullrost fordi dette er enkelt nok til at folk flest kan trene det, og fordi det er en intelligent måte å sette sammen øvelser på, slik at dette blir en full-pakke trening med høy treningseffekt og svært gode treningsresultater.

 

Tilgjengelige Corebar:

  • 1 kg
  • 2 kg
  • 3 kg

 

Tilgjengelige DVDer:

 

Corebar trening 2

Et fullverdig treningsprogram på ca 30 minutter fordelt på halvparten kondisjon og halvparten styrke og bevegelighet. Mer utholdenhet og styrke for overkroppen enn i Corebar trening 1 / startpakken, og en tyngre styrkedel på mage og rygg enn i Corebar trening 1 / startpakke. Annerledes musikk og en helt annen måte å sette sammen øvelsene på enn i Corebar trening 1, gjør dette til en fin variasjon om du har trente etter Corebar trening 1 / startpakke først.

Corebar trening 3
Her gir vi deg en utfordring på kondisjonssiden. Er du i middels god form eller har trent deg gjennom Corebar trening 1/ startpakke og Corebar trening 2 er dette noe for deg. Treningsprogrammet er fortsatt kun 30 minutter men svært intensivt og effektivt. Dette er programmet som får det til å lukte svette i stua! Egen balansedel hvor vi fokuserer på de mindre leddnære musklene i kroppen, spesielt i mage og rygg. Avsluttes med en heftig styrkedel som skal få fart på reduksjon av midjemålet.

Corebar trening 5
Dette treningsprogrammet er på ca 45 minutter og her er øvelsene som får det til å brenne i magemusklene! Mer krevende kondisjonsdel enn både Corebar trening 1, 2, 3 og 4. Det medfølger fitnessball til denne DVDen.
 

Sikre og trygge kjøp
Alle våre produkter er godkjent og testet i henhold til alle EU krav om sikkerhet.
 
Omfattende garanti
 
Service over store deler av landet
90 dager returrett
 
Hos Treningspartner har du alltid Åpent kjøp i 90 dager. Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss.
Les mer her
 
 
 
Produktanmeldelser
Skriv din egen omtale
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler.
Logg inn eller opprett en konto.
 
 
Fler produkter fra