Treningspartner.no

40 00 34 48

Treningsapparater

Romaskin er et treningsapparat som trener hele kroppen. Du får en god treningsøkt av armer, rygg, mage og ben. Passer også perfekt til oppvarming før andre øvelser. Vi har romaskiner fra Abilica og Concept2.Tredemølle er vårt mest populære treningsapparat. Velg en tredemølle med bredt løpebånd og stor motor for sikker og behagelig løping, uansett hastighet.
Vi har mange modeller fra de amerikanske merkene Sole Fitness og NordicTrack. Vi har også Stream serien fra det norske varemerket Abilica. 
Noen tredemøller er interaktive, hvor du kan tegne egne løyper på Google Maps, lagre og hente opp når du skal løpe. NordicTrack har et system som heter iFit Live, og som hever og senker tredemøllen etter terrenget der du løper.
Abilica benytter iConsole og Run on earth som apper for interaktiv løping.
Andre merker som Sole Fitness vektlegger stort løpebånd, stor motor og kraftig ramme. Dette gjør Sole Fitness til den mest stødige løpemaskinen i vårt sortiment.Crosstrainer eller elliptical er et meget stillegående og skånsomt treningsapparat. Gir deg høy puls, engasjerer store muskelgrupper i ben og armer og gir dermed høy forbrenning av kalorier. Et godt valg om du bor i blokk eller bygård. Vi har en rekke modeller fra Sole Fitness, Abilica, Spirit Fitness og Masterfit. I hovedsak skilles crosstrainere mellom frontdrevne og bakdrevne crosstrainere. Frontdrevne crosstrainere gir et lengre og flatere steg. Bakdrevne crosstrainere gir en mer opp/ned belastning og vil gi noe av den samme bevegelsen som på en stepmaskin.
Spinningsykkel er et treningsapprat som gir sykkelfølelsen innendørs. Et meget stillegående treningsapparat med bruksmuligheter for både stående og sittende sykling. Spinningsykkelen engasjerer ben og setemuskulatur, samtidig som du øker oksygenopptaket.
Vi har spinningsykler fra Abilica, Merida og Sole Fitness. I hovedsak skiller spinningsykkelen seg fra trimsykkel ved at det er mulighet for mer stående sykling, samt at det i mange tilfeller ikke finnes treningsprogrammer på spinningsyklene. Setet er smalere som på en vanlig sykkel.
Stakemaskin er et treningsapparat som brukes av en rekke toppløpere og mosjonister. Forelene er mange. Mer skånsomt for håndledd og albue, pga mindre støtbelastning mot underlaget. Mulighet for effektiv trening, også mellom rulleskisesong og skisesong. Full kontroll på treningen.
Concept2 Skierg leveres med computer som gir de gode målinger for utvikling. Lett å sammenligne tider med andre som bruker samme maskin. Ercolina finnes både med og uten computer. Fordelen med Ercolina er at den er lett å ta med seg på treningsleir, hytta eller hvor du måtte ønske. I tillegg får du uavhengige målinger pr arm av både antall tak, watt og kg.
Trimsykkel er et treningsapparat som er meget stillegående. Brukes til gjenopptrening, oppvarming eller nedkjøring etter annen trening. Har bredere sete enn spinningsykkel. Flere treningsprogrammer og mange har mulighet for interaktiv trening. Passer ikke til stående sykling.
Powerrack eller Cage er et treningsapparat for styrketrening som gir deg mange treningsmuligheter. Du trenger en vektstang og vektskiver i tillegg. Brukes til knebøy og sammen med en treningsbenk kan du kjøre benkpress. Gode grepsmuligheter for pull ups/chins, og mange festepunkter for strikker. Finnes både for hjemmetrening og trimrom.
Multigym fungerer meget godt i trimrom i bedrifter eller hoteller. Finnes fra enkle hjemmetreningsapparater til store multigym med opptil 4 samtidige brukere. Sikker trening, for de som ikke er så godt kjent med styrketrening.