Treningspartner.no

40 00 34 48

Trimrom hjemme

Alle har vi et ønske om å være i god fysisk form og trening vil vi gjøre når det passer oss selv. Selv om den norske naturen gir oss mange mosjonsmuligheter, har vi også noen begrensninger med kaldt klima og korte dager så det kan derfor være en god løsning å innrede et trimrom hjemme.

Treningspartner fører noen av markedets mest brukervennlige treningsutstyr som gjør det enkelt å skape et flott aktivitetsmiljø med treningsutstyr uansett hvor stort eller lite arealet er.
 
Dette kan vi hjelpe til med:
  • Utforming av treningsarealer tilpasset økonomi, ambisjoner og størrelse
  • Levering og montering av treningsutstyr til avtalte betingelser
  • Opplæring i bruk og vedlikehold av treningsutstyret
  • Serviceavtale og oppfølging av levert treningsutstyr
 

Her finner du noen viktige punkter når du skal innrede et trimrom:

  • Sørg for god lufting/ventilasjon
  • Se til at det er god takhøyde
  • Lag gjerne mulighet for å kunne se TV og høre på musikk
  • Velg utstyr som er tilpasset dine behov og lyster!
 

Noen ord om styrketrening

Styrketrening er viktig for kroppen og det blir viktigere med alderen. I tillegg er styrketrening viktig for forbreninningen. Ønsker du å stramme opp kroppen? Tren styrke. Det fantastiske med styrketrening er at du forbrenner masse kalorier etter treningen er fullført.

Multiapparater gir deg et helt treningssstudio i ett apparat og er det komplette hjelpemiddelet for deg som ønsker en flott og fast kropp! Med multiapparat får du trent muskulaturen i rygg, skuldre, armer, mage, lår, legger, sete og bryst - ja, faktisk hele kroppen.

Functionaltrainere er et multiapparat som gir muliget for øvelser som er lik de som gjøres med frie vekter, men du slipper å legge på vektskiver og ha masse forskjellige benker, stenger og manualer. Du trener med mer ustabilitet og er ikke låst i faste bevegelsesbaner, som i et tradisjonelt multiapparat.

Frie vekter som vektstenger og skiver, manualer ol. brukes gjerne sammen med treningsbenker og/eller stativ for benkpress og knebøy. Benkene er også fine til å trene rygg og mage på en effektiv måte.

Kettlebell er den mest naturlige måten å trene styrke på, med naturlige bevegelser. Kettlebell finnes i forskjellige tyngder, slik at det er enkelt å finne utstyr til ditt nivå.

 

Noen ord om kondisjonstrening

Kondisjonstrening er viktig i tillegg til styrketrening. Du styrker hjertemusklen, bedrer lungekapasiteten og tåler hverdagen mye bedre. Kondisjonstrening deles inn i ulike typer fra rolig trening til knallharde intervaller. Ønsker du å ta treningen et steg videre er trening med pulsklokke å anbefale. Da er det lettere å kontrollere at treningsøktene er på riktig intensistet. Variasjon er viktig og det er viktig at ikke all treningen foregår på samme intensitet. Mange av våre kondisjonsapparater har innebygget pulsmåling for enkel oversikt under treningen.

Tredemøller hjelper deg den raskeste veien til bedre kondisjon og økt forbrenning! I tillegg styrker og strammer du legger, lår, sete, og aktiviserer de fleste andre muskelgruppene i kroppen.
 
Crosstrainer / Elliptikal er en kombinasjon av sykkel, tredemølle og stepmaskin. De strammer opp musklene dine i legger, lår og sete. De bevegelige håndtakene trener, armer, skuldre, bryst og rygg. Apparatet gir deg lav belastning på knær og ankler. Magnetmotstanden gir jevne stillegående bevegelser. Et fleksibelt apparat med mulighet til å trå bakover og forover, variere armstilling og justere pedalene. Alle crosstrainere / Elliptikaler har styre med håndpuls og justerbare støtteben.
 
Spinningsykkel passer for deg som liker å trå til når du sykler, og som også vil sykle stående. 
Trimsykkel er en klassiker innen hjemmetrening. For deg som liker å sitte oppreist på et mykere og mer behagelig sete når du sykler.
Romaskin trener effektivt alle de store muskelgruppene. Kombiner styrke- og kondisjonstrening i ett apparat!
 

Annet utstyr:


Treningsmatte – for øvelser og uttøyning på gulv
Fitnessball – for øvelser som trener opp den indre muskulaturen i mage og rygg. Balanse trening
Ribbevegg – for styrkeøvelser og uttøyning Vi har satt opp to forslag til hvordan du kan innrede ditt trimrom, avhengig av plassen du har til rådighet.
Slyngetrening - det viktigste du har hjemme. Styrker hele kroppen og er perfekt for generell styrketrening eller spesifikk styrke av f.eks kjernemuskulaturen.
 
Lykke til, og husk; Vi hjelper deg med riktig utstyr!
Kontakt oss på tlf 40 00 34 48 eller send en mail til salg@treningspartner.no

Innredning trimrom bedrift - les mer her