Treningspartner.no

Treningspartner bruker cookies for å gjøre din opplevelse av området så god som mulig. Trykk OK for å godta. Les mer
OK
 
40 00 34 48

Trimrom hjemme

Alle har vi et ønske om å være i god fysisk form og trening vil vi gjøre når det passer oss selv. Selv om den norske naturen gir oss mange mosjonsmuligheter, har vi også noen begrensninger med kaldt klima og korte dager så det kan derfor være en god løsning å innrede et trimrom hjemme.

Treningspartner fører noen av markedets mest brukervennlige treningsutstyr som gjør det enkelt å skape et flott aktivitetsmiljø med treningsutstyr uansett hvor stort eller lite arealet er.
 
Dette kan vi hjelpe til med:
  • Utforming av treningsarealer tilpasset økonomi, ambisjoner og størrelse
  • Levering og montering av treningsutstyr til avtalte betingelser
  • Opplæring i bruk og vedlikehold av treningsutstyret
  • Serviceavtale og oppfølging av levert treningsutstyr
 

Her finner du noen viktige punkter når du skal innrede et trimrom:

  • Sørg for god lufting/ventilasjon
  • Se til at det er god takhøyde
  • Lag gjerne mulighet for å kunne se TV og høre på musikk
  • Velg utstyr som er tilpasset dine behov og lyster!
 

Noen ord om styrketrening

Multiapparater gir deg et helt treningssstudio i ett apparat og er det komplette hjelpemiddelet for deg som ønsker en flott og fast kropp! Med multiapparat får du trent muskulaturen i rygg, skuldre, armer, mage, lår, legger, sete og bryst - ja, faktisk hele kroppen.
Vektbenker er populært for deg som liker å løfte frie vekter. Benkene er også fine til å trene rygg og mage på en effektiv måte.

 

Noen ord om kondisjonstrening

Kondisjon måles som maksimalt oksygen-opptak, dvs. hvor mye oksygen musklene klarer å ta opp under hardt arbeid. Dette bestemmer hvor mye kroppen klarer å utføre før man går trett. Maksimalt oksygenopptak sier noe om hvor godt hjertet klarer å pumpe blod og blodårenes evne til å transportere det og musklenes evne til å ta opp og bruke det oksygenet de får fra blodet.

Tredemøler hjelper deg den raskeste veien til bedre kondisjon og økt forbrenning! I tillegg styrker og strammer du legger, lår, sete, og aktiviserer de fleste andre muskelgruppene i kroppen.
 
En elliptikal er en kombinert trimsykkel, tredemølle og stepmaskin. De strammer opp musklene dine i legger, lår og sete. De bevegelige håndtakene trener, armer, skuldre, bryst og rygg. Apparatet gir deg lav belastning på knær og ankler. Magnetmotstanden gir jevne stillegående bevegelser. Et fleksibelt apparat med mulighet til å trå bakover og forover, variere armstilling og justere pedalene. Alle elliptikaler har styre med håndpuls og justerbare støtteben.
 
Spinningsykkel passer for deg som liker å trå til når du sykler, og som også vil sykle stående. Vi selger kun spinningsykler med fastnav. 
 
Trimsykkel er en klassiker innen hjemmetrening. For deg som liker å sitte oppreist på et mykere og mer behagelig sete når du sykler.
Romaskin trener effektivt alle de store muskelgruppene. Kombiner styrke- og kondisjonstrening i ett apparat!
 

Annet utstyr:


Treningsmatte – for øvelser og uttøyning på gulv
Fitnessball – for øvelser som trener opp den indre muskulaturen i mage og rygg. Balanse trening
Ribbevegg – for styrkeøvelser og uttøyning Vi har satt opp to forslag til hvordan du kan innrede ditt trimrom, avhengig av plassen du har til rådighet.
 
Lykke til, og husk; Vi hjelper deg med riktig utstyr!
Kontakt oss på tlf 40 00 34 48 eller send en mail til salg@treningspartner.no

Innredning trimrom bedrift - les mer her